Koramic Real Estate is het onafhankelijk vastgoedbedrijf binnen de in 1883 opgerichte Koramic Groep. Omdat we kunnen bogen op deze jarenlange expertise en financiële ruggengraat, hebben we op vandaag een ruim vastgoedportfolio kunnen uitbouwen en verschillende indrukwekkende residentiële projecten ontwikkeld.

MISSIE EN VISIE

Image

Koramic Real Estate is een ambitieus en groeiend vastgoedbedrijf. Ons multidisciplinair team van ongeveer 40 professionals combineert expertises in de technische, architecturale, commerciële, financiële en juridische aspecten van projectontwikkeling.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kortrijk, België, en we hebben lokale kantoren in de andere landen waarin we actief zijn. Onze corebusiness bestaat 2 kernactiviteiten:

Invest
Koramic Real Estate investeert in België in commercieel vastgoed zoals kantoorgebouwen en industrieel vastgoed die gebruikt worden in verschillende bedrijfstakken. Deze beheren en verhuren we. We zijn constant op zoek naar gebouwen en nieuwe ontwikkelingsopportuniteiten om onze klanten de best mogelijke optie te geven.

Om ook tegemoet te komen aan de diverse noden van onze B2B klanten die niet in de vastgoedsector actief zijn, biedt Koramic Real Estate ook tailor-made oplossingen aan: we ontwikkelen voor onze klant aangepaste kantoren, commerciële handelspanden of industriële gebouwen, en zorgen we voor een unieke leaseback formule voor elk.

Development
We ontwikkelen residentieel en commercieel in België, Polen, Duitsland en Roemenië. Telkens zorgen we voor een mooie opwaardering van de ontwikkelde site en met ons professioneel team brengen we de meest complexe projecten tot een mooi resultaat.

INTERNATIONAAL


Koramic Real Estate heeft een uitgebreid vastgoedportfolio in België. We ontwikkelen echter ook in België, Polen, Duitsland en Roemenië. Koramic Real Estate stelt ongeveer 40 professionals te werk in deze 5 landen, met een grondige kennis in het technisch, financiële en juridisch aspect van vastgoed.
Ethiek, transparantie, ambitie en innovatie zijn kernwaarden die terugkomen in alles wat we doen, zowel binnen ons team als in onze relaties met klanten en partners.

Image
“Ethics, passion and open communication are the drivers for the successful expanding adventure of Koramic Real Estate!”

— Bert Weemaes, CEO

GESCHIEDENIS

Koramic Real Estate is ontstaan uit de Koramic Group, dat werd opgericht in 1883 onder de naam Dakpannenfabriek Pottelberg. Als producent van bouwmaterialen heeft de Group doorheen de jaren geïnvesteerd in grond voor zijn activiteiten.

Hierdoor heeft men meer dan 10 jaar geleden Koramic Real Estate opgericht als een onafhankelijk vastgoedbedrijf binnen de Koramic Group. Bogend op die expertise is Koramic Real Estate ondertussen een autoriteit.

In de toekomst werken we de komende jaren om ons portfolio uit te breiden met vernieuwende projecten en investeringen zowel lokaal als internationaal.