Prinsheerlijk wonen in Marke

 

Koramic Real Estate is recent gestart met een nieuwe verkaveling aan de Kardinaal- en Keizerstraat in Marke. De nieuwe buurt die er oprijst, heet De Prinse.

Interessante ligging
De Prinse is interessant gelegen, dicht bij winkels en scholen, dicht bij het groen en ook dicht bij de uitvalswegen, en heeft een vlotte verbinding naar het centrum van Kortrijk. Het dorpscentrum van Marke zelf ligt op wandel- en fietsafstand van De Prinse. Dankzij een nieuw aangelegd pad is het Preshoekbos gemakkelijk en veilig bereikbaar voor wie op adem wil komen in het groen. En via de verbrede Kardinaalstraat geraken de bewoners van De Prinse met de wagen ook vlot richting E403 en de E17.

Elke woning is uniek
De nieuwbouwwoningen van De Prinse zijn ontworpen en getekend door Bureau Goddeeris Architecten uit Kortrijk. Architect Piet Goddeeris legt uit: “We creëerden een strak en modern architecturaal concept en spelen met volumes en niveauverschillen. Dat samenspel zorgt tegelijkertijd voor harmonie maar ook voor contrast tussen de huizen. Geen twee woningen zijn trouwens identiek. Telkens zit er wel een verschil in indeling, vormgeving en beleving.”

Meer weten?
Neem een kijkje op onze projectpagina of op de website van De Prinse, of bel het nummer 056/26.96.09.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin